Blog

Doe je mee met MDT?

MDT is maatschappelijke diensttijd, de doelen hiervan zijn ontwikkeling van talent, doe iets voor een ander en andere ontmoeten. De periode is van april tot half juli. Er zijn drie tracks: Mental Health, Jong ondernemen en Dans. U moet zich minstens 30 uur inzetten voor dit project, je gaat events organiseren trainingen volgen en misschien zelfs wel je eigen bedrijfje starten! Meld: je aan via de Qr code 

Jongerenkamp bij De Plek – met overnachten bij vakantiepark Roompot

 
Ben je tussen de 15 en 30 jaar? Meld je aan en doe mee! Mail naar estherlangen@hotmail.com.
 
Voor alles voor en door jongeren in Loosduinen is De Plek the place to be. Twee jaar geleden zijn we begonnen met De Vindplek Loosduinen en na lang zoeken hebben we onze plek nu gevonden!
De Plek is een samenwerkingsverband tussen onder andere Wijkberaad Kraayenstein, Wijkberaad Kom Loosduinen, Carribean Angels, Beweigi en De Vindplek Loosduinen.
 
Over jongerenplatform De Vindplek Loosduinen:
Met De Vindplek Loosduinen verbinden en inspireren we jongeren op weg naar persoonlijke en sociale ontwikkeling. Voor meer ‘beweging’ in de buurt en wijk, meer ontdekken over eigen talenten, onze eigen plek in de wereld en bouwen van een netwerk.
 
Op zaterdag 11 november vond de officiële opening plaats van De Plek. Tegelijkertijd was dit het kick-off evenement van het Erasmus+ project Youth & Mental Health, dat doorloopt tot eind 2024. Dit project is gericht op het verbeteren van het mentaal welzijn van jongeren in Loosduinen en het wordt georganiseerd door jongeren zelf. We organiseren events, activiteiten en projecten bij o.a. De Plek, op scholen en in bibliotheken. Het gaat om workshops met muziek, sport, kunst en dans en events zoals Storytelling Nights en Living Library. 
 
Voor meer informatie, mail estherlangen@hotmail.com. 

Wijndaelerweg 12, Den Haag, Zuid Holland, Nederland

© 2024 DePlekLoosduinen